Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ bezesi görmek

Rüyada yağ bezesi görmek

Rüyada yağ bezesi görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yapacağı planların altüst olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada yağ bezesi sıkmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Rüyada yağ bezesi görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, beklenilen takdiri alacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz beze sarılmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunda beze görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde beze görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, yüküne ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtta beze görmek çok sayıda borca gireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamurdan beze yapmak iyi ruh halinin bozulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments