Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta beze görmek

Rüyada bacakta beze görmek

Rüyada bacakta beze görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işsizseniz işe gireceğinize, onların yaralarına merhem olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bacakta beze gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Rüyada bacakta beze görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ekmek bezesi görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada hamur bezesi görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada beze görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, bolluk ve bereket göreceğine, stresini atacağına inanılır.

Rüyada boynunda beze görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada memede beze görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments