Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ bezesi sıkmak

Rüyada yağ bezesi sıkmak

Rüyada yağ bezesi sıkmak neşesine kavuşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yağ bezesi sıkmak gördüyseniz:

  • Olayları en ince ayrıntısına kadar detaylandırma eğiliminize rağmen, maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren konular ya da işleriniz istediğiniz sonuçları verebilir.

Rüyada yağ bezesi sıkmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi görmek tövbelerin kabul olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek bezesi görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada hamur beze yapmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gönlünce bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur bezesi görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, takdir edileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta beze görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada beze görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments