Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta beze görmek

Rüyada sırtta beze görmek

Rüyada sırtta beze görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtta beze gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada sırtta beze görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, iyi halini yitireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde beze görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Rüyada ekmek bezesi görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada hamur beze görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur beze yapmak şansının da döneceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz beze sarılmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda beze görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, aynı karşılığı alamayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments