Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur beze görmek

Rüyada hamur beze görmek

Rüyada hamur beze görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, işlerini boşvereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada hamur beze gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Rüyada hamurdan beze yapmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur beze görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, dayanışma içinde kalacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur bezesi görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur beze yapmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, maddi imkânlarının artacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada vücudunda beze görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada ekmek bezesi görmek müşterilerinin çoğalacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağ bezesi görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altında beze görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments