Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa ezmek

Rüyada kafa ezmek

Rüyada kafa ezmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafa ezmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada yılanın kafasını ezmek bekarlar için güzel bir evliliğe, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ezmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşla kafa ezmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, mal mülk kazanacağına, para pul sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek eğlenceli günlere kavuşacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kafasını ezmek enerjisini toplayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına inanılır.

Rüyada farenin kafasını ezmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa ezmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments