Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşla kafa ezmek

Rüyada taşla kafa ezmek

Rüyada taşla kafa ezmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada taşla kafa ezmek gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına rivayet eder.

Rüyada taşla kafa ezmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa ezmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada fare kafası ezmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yılanın kafasını ezmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments