Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını taşla ezmek

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yoksul için zenginliğe, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalettir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulur.

Rüyada taşla kafa ezmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek rahat bir hayata sahip olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fare kafası ezmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa ezmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hastalıktan şifa bulmaya, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yılan kafasını ezmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Rüyada farenin kafasını ezmek üzüntülü bir haber alınacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments