Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kafasını ezmek

Rüyada yılanın kafasını ezmek

Rüyada yılanın kafasını ezmek hata yapılacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bekarsa evleneceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yılan kafasını ezmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan kafası ezmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada kafa ezmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, şerefe ve izzete tabir olunur.

Rüyada fare kafası ezmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek başarıya giden yollarını açacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments