Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak çirkin bir iş yapmaya, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Rüyada boğaz sıkmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, saadetinin yükseleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak oldukça büyük başarılara, helal lokma yiyeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, düşmanların barışacağına inanılır.

Rüyada kadının boğazını sıkmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, keyfinin olmayacağına, kendi geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments