Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden öpmek

Rüyada memeden öpmek

Rüyada memeden öpmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, iftiraya uğrayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden öpmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Rüyada memeden öpmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada memeyi öpmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kadını memesinden öpmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeden irin görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kadının memesini emmek boş yere korku duyulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada kadın memesi görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada erkeğin memesini emmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments