Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeyi öpmek

Rüyada memeyi öpmek

Rüyada memeyi öpmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeyi öpmek gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada memeden öpmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kadını memesinden öpmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada memeyi öpmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada memeyi açık görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zaferler kazanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin memesini görmek istediği gibi hareket edeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe memeden süt vermek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, bolluk içine olacağına, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Rüyada memeden görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memesinin uzadığını görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments