Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının memesini görmek

Rüyada bir kadının memesini görmek

Rüyada bir kadının memesini görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, konfor içinde yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karlı çıkacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir kadının memesini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Rüyada memesiz kadın görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesinden süt içmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zorlukların giderileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt içmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kadın memesine ellemek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada kadının memesini ellemek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek kadın memesi görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada başka kadının memesini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments