Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesinden süt içmek

Rüyada kadın memesinden süt içmek

Rüyada kadın memesinden süt içmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına inanılır.

Rüyada kadın memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada kadın memesinden süt içmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt içmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada memeden gelen sütü içmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt içmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ineğin memesinden süt içmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerinin kolaylaşacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek memesinden süt içmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak mal ve para kazanılacağına, birçok engelin aşılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments