Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını ellemek

Rüyada kadını ellemek

Rüyada kadını ellemek hem verimi yükselteceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, iş hayatında başarılı olmaya, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Rüyada kadını ellemek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada kadın bacağı ellemek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kadın bacağını ellemek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını ellemek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesine ellemek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kadına ellemek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın organı ellemek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments