Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadında erkek uzvu görmek

Rüyada kadında erkek uzvu görmek

Rüyada kadında erkek uzvu görmek zorluklarının kalmayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kadında erkek uzvu gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet eder.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, bilgi ile donanacağına delalet eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek kendisine olan güveninin azalacağına, yüksek bir makama geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Rüyada kadın uzvu görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada erkek uzvu görmek zorlukların son bulacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments