Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tenasül uzvu görmek

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek güzel ameller işleyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada tenasül uzvunu görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tenasül uzvu yalamak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada tenasül uzvu görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlarının artacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments