Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının tenasul uzvu görmek

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kadının tenasul uzvu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işarettir.

Rüyada beyaz tenli olmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Rüyada ten çorap almak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, takdir edilen kişi olacağına, atılan adımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teninin beyazladığını görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bronz ten görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments