Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek uzvu görmek

Rüyada erkek uzvu görmek

Rüyada erkek uzvu görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, günden güne sorunlarının artacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek uzvu gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin uzvunu görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik uzvu görmek de zenginliğe kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada erkek uzvu yalamak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek maddi kayıpların sona ereceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek verimin kaçacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, malının artacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments