Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın uzvu görmek

Rüyada kadın uzvu görmek

Rüyada kadın uzvu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadın uzvu gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, lüks, konfor içinde olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın uzvu yalamak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet eder.

Rüyada kadın uzvu görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek dinini yaşayacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzatılan eli tutmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek uzatmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments