Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının memesini ellemek

Rüyada bir kadının memesini ellemek

Rüyada bir kadının memesini ellemek kısmetin ve başarının engelleneceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Rüyada kadın memesi ellemek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına yorulur.

Rüyada kadının memesini ellemek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesine ellemek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulur.

Rüyada bir kadının memesini ellemek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada başkasının memesini ellemek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, büyük bir adım atılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kızın memesini ellemek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeye ellemek amaçlarına ulaşacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek çok güzel olaylar yaşanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments