Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına dokunmak

Rüyada kadına dokunmak

Rüyada kadına dokunmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir kadına dokunmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın organına dokunmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kadın bacağına dokunmak çevreye karşı itibarın artacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kadına dokunmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments