Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın organına dokunmak

Rüyada kadın organına dokunmak

Rüyada kadın organına dokunmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sorunların artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın organına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada kadın organına dokunmak zamandan da kar edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada erkek organına dokunmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, şaşkın olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada erkeklik organına dokunmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadına dokunmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments