Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsüne dokunmak

Rüyada kadın göğsüne dokunmak

Rüyada kadın göğsüne dokunmak refah düzeyinin düşeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak sevinçli haberlerin geride kalacağına, mal mülk sahibi olunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak zor bir duruma düşüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğe dokunmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada göğse dokunmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çevrenizden takdir görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak rızkının eksileceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet etmektedir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada hamile kadına dokunmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, makam sahibi olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments