Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının avret yerine dokunmak

Rüyada kadının avret yerine dokunmak

Rüyada kadının avret yerine dokunmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine işaret eder.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine yorulur.

Rüyada avret yerine bakmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet eder.

Rüyada balık yerine yılan tutmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada iş yerine çiş yapmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin yerine geçmek canını ve malını hiçe sayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments