Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının karnına dokunmak

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak değişik insanlarla karşılaşacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler ön planda, anlaşmazlıkları gidermek için dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada hamile karnına dokunmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadına dokunmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments