Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yaralamak

Rüyada kadın yaralamak

Rüyada kadın yaralamak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın yaralamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Rüyada kadın yaralamak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada birini yaraladığını görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini yaralamak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak sıkıntılara neden olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin yaraladığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını yaralamak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada insan yaralamak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada bir insanı yaralamak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments