Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yaraladığını görmek

Rüyada birini yaraladığını görmek

Rüyada birini yaraladığını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yaraladığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada baltayla birini yaralamak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını yaralamak olmayacak hayallere kapılacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla adam yaralamak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü yaralamak hastalıkların haneden uzak olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yaralamak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada birinin yaraladığını görmek güzelleşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Rüyada karga yaralamak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini çatalla yaralamak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments