Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yaralamak

Rüyada insan yaralamak

Rüyada insan yaralamak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, işlerinin düşeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan yaralamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada bir insanı yaralamak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan yaralamak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada silahla insan yaralamak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşla yaralamak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada eşini yaralamak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada tabancayla birini yaralamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yaralamak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan yaralamak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zararının büyük olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments