Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yaraladığını görmek

Rüyada birinin yaraladığını görmek

Rüyada birinin yaraladığını görmek müşterilerinin çoğalacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin yaraladığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada adam yaralamak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan yaralamak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada birini tabancayla yaralamak şansın yüzüne güleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalettir.

Rüyada ayağını yaralamak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, keyfin kaçacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada bebek yaralamak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada aslanı yaralamak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga yaralamak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yaralamak hem moral hem de çareler bulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments