Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı yaralamak

Rüyada bir insanı yaralamak

Rüyada bir insanı yaralamak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada bir insanı yaralamak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada bir insanı yaralamak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada insan yaralamak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını yaralamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini yaralamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalettir.

Rüyada serçe yaralamak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada makasla birini yaralamak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birini tabancayla yaralamak kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments