Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla insan yaralamak

Rüyada silahla insan yaralamak

Rüyada silahla insan yaralamak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla insan yaralamak gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada silahla insan yaralamak şansın her zaman kişiden yana olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla birini yaralamak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet eder.

Rüyada birini silahla yaralamak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalettir.

Rüyada silahla adam yaralamak atılan adımların zorluk yaratacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla yaralamak hayata karşı cesaretleneceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini silahla yaralamak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işarettir.

Rüyada bir insanı yaralamak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments