Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yaralamak

Rüyada eşini yaralamak

Rüyada eşini yaralamak kısmetlerinin açılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşini yaralamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada eşini yaralamak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yaralamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz yaralamak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada kediyi yaralamak başına uğursuzluklar geleceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada birini ayağından yaralamak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla adam yaralamak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yaralamak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments