Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kesmek

Rüyada kadın kesmek

Rüyada kadın kesmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kişinin rahat edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kesmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Rüyada bir kadını kesmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, toparlanacağına delalet eder.

Rüyada kadının boğazını kesmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işlerinde aksama olacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın başı kesmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sağlık problemleri içinde olacağına yorulur.

Rüyada bir kadının başını kesmek hasta olanlar için şifa bulmaya, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, kazancının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın boğazı kesmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kadın kesmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını kesmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments