Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının kolunu kesmek

Rüyada bir kadının kolunu kesmek

Rüyada bir kadının kolunu kesmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, tüm özlemini gidereceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek parasız kalmaya, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise kolu kesmek arzularına kavuşacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kolunu kesmek işlerinin açılacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun kolunu kesmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada baltayla kol kesmek başarı üstüne başarı kazanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments