Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı kadın memesi görmek

Rüyada kıllı kadın memesi görmek

Rüyada kıllı kadın memesi görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kıllı kadın memesi gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Rüyada memede kıl görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden kıl koparmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının memesini tutmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet eder.

Rüyada kadın memesi ellemek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments