Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memesini tutmak

Rüyada kadının memesini tutmak

Rüyada kadının memesini tutmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının memesini tutmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Rüyada kadının memesini tutmak bekarsa evleneceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, verilen  sözlerin tutulacağına işarettir.

Rüyada kadın memesi tutmak en doğru şekilde öğreneceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kadın memesinden süt içmek işinden çıkarılacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada memesiz kadın görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayırlı bir eşe, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadını memesinden öpmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kadının memesini emmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, desteksiz kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments