Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesetler taşımak

Rüyada cesetler taşımak

Rüyada cesetler taşımak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ters giden durumların düzeleceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisine kızacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesetler taşımak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Rüyada cesetler taşımak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadın cesedi taşımak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada yanmış cesed görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada cesedin yandığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada baba cesedi görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işaret eder.

Rüyada köpek cesedi görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada erkek cesedi görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada cesede dokunmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments