Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının bacaklarını görmek

Rüyada kadının bacaklarını görmek

Rüyada kadının bacaklarını görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, büyük takdir toplanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada kadının bacaklarını gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Rüyada kadın bacağı okşamak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yönetici olacağına alamet eder.

Rüyada kadın bacağı ellemek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının bacaklarını görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının bacağını görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, günbegün kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının bacaklarını kıllı görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının bacağında kıl görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments