Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabul günü görmek

Rüyada kabul günü görmek

Rüyada kabul günü görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabul günü gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada kabul günü görmek borçların ödeneceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, rahat nefes almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parayı kabul etmemek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada işe kabul edilmemek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok kötü günler geçirileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada işe kabul edilmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada para kabul etmemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments