Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi olumlu etkilemek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, iyilik görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye kabul etmemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye kabul etmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, aile saadetinin artacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Rüyada misafir kabul etmemek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, iyi kısmetleri olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada işe kabul edilmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments