Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe kabul edilmek

Rüyada işe kabul edilmek

Rüyada işe kabul edilmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, zahmetinin çoğalacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, helal ekmek yeneceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada işe kabul edilmek gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada işe kabul edilmek işlerin devam edeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada işe kabul edilmemek çalıştığı yerde amir olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parayı kabul etmemek haksızlık yapmayacağına, dünya malı elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments