Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe kabul edilmemek

Rüyada işe kabul edilmemek

Rüyada işe kabul edilmemek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulur.

Rüyada işe kabul edilmemek gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Rüyada işe kabul edilmemek patlama noktasına geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işe kabul edilmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hanesine güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmek bekar ise evleneceğine, kazançlı adımlar atılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek başarılarının devam edeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada parayı kabul etmemek rahatın ve konforun yerine geleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye kabul etmemek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Rüyada kabul edilmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments