Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para kabul etmemek

Rüyada para kabul etmemek

Rüyada para kabul etmemek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, takdir edileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada para kabul etmemek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Rüyada parayı kabul etmemek çok zor bir duruma düşeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada para kabul etmemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada kabul edilmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek kötü durumlara düşürüleceğine, hayatının da zorlaşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet eder.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalettir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye kabul etmemek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments