Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı kabul etmemek

Rüyada parayı kabul etmemek

Rüyada parayı kabul etmemek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parayı kabul etmemek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Rüyada para kabul etmemek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret eder.

Rüyada parayı kabul etmemek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada işe kabul edilmemek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada hediye kabul etmemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments