Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duaların kabul olduğunu görmek

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada duaların kabul olduğunu gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, gelirinin azalacağına inanılır.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet eder.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments