Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek

Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek

Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dileğin kabul olduğunu gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Rüyada dileklerin kabul olduğunu görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada kabul günü görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye kabul etmemek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalettir.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada parayı kabul etmemek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işe kabul edilmek kalkınacağına ve yükseleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments