Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristan görmek

Rüyada kabristan görmek

Rüyada kabristan görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, durgunlaşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kabristan gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada kabristandan geçmek kazancının çok daha fazla olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kabristanda ağlamak malının da hiç olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kabristan ziyaret etmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada kendini kabristanda görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda köpek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kabristanda kuruan okumak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada kabristanda uyumak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya tabir olunur.

Rüyada kabristanda fatiha okumak kendisi için isabetli kararlar alacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments