Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristandan geçmek

Rüyada kabristandan geçmek

Rüyada kabristandan geçmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kalabalık günler geçirileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, aralarından su sızmayacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kabristandan geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada kabristandan geçmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Rüyada kabristanda kuruan okumak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına yorulur.

Rüyada kabristanda yürümek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, örnek insan olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kabristanda fatiha okumak her daim bereketli işler yapacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Rüyada kendini kabristanda görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabristanda gezmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabristan temizlemek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalet eder.

Rüyada kabristanda olduğunu görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ekmeğinin artacağına, her anlamda feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments