Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristan ziyaret etmek

Rüyada kabristan ziyaret etmek

Rüyada kabristan ziyaret etmek gönül işlerinin hareketleneceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işarettir.

Rüyada kabristan ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Rüyada kabristan ziyaret etmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda dolaşmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabristana gitmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabristanda yürümek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda fatiha okumak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kabristan görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada kabristanda yatmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kabristanda olduğunu görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments